Trouwen in The Sims 4

Creëer een liefdesverhaal dat van A tot Z bij de smaak van jouw Sims past in De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack, verkrijgbaar vanaf 17 februari. Spelers kunnen hierin locaties bezoeken, taarten proeven en bloemen kiezen. Daarnaast zijn er verlovingsdiners, oefendiners en grote stapavonden om naar uit te kijken.

De Sims 4 Mijn Bruiloft biedt een volledig zelf invulbare trouwervaring waarmee Simmers op hun manier herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Het team van De Sims streeft ernaar om op een authentieke en respectvolle manier packs te blijven creëren die meer uit het leven van spelers vertegenwoordigen. Zo is het met deze game pack ook mogelijk om bruiloften uit verschillende culturen te verkennen.

De Sims 4 Mijn Bruiloft is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

GamesGames

Trouwen in The Sims 4

Creëer een liefdesverhaal dat van A tot Z bij de smaak van jouw Sims past in De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack, verkrijgbaar vanaf 17 februari. Spelers kunnen hierin locaties bezoeken, taarten proeven en bloemen kiezen. Daarnaast zijn er verlovingsdiners, oefendiners en grote stapavonden om naar uit te kijken.

De Sims 4 Mijn Bruiloft biedt een volledig zelf invulbare trouwervaring waarmee Simmers op hun manier herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Het team van De Sims streeft ernaar om op een authentieke en respectvolle manier packs te blijven creëren die meer uit het leven van spelers vertegenwoordigen. Zo is het met deze game pack ook mogelijk om bruiloften uit verschillende culturen te verkennen.

De Sims 4 Mijn Bruiloft is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties