Insurgency: Sandstorm is nu verkrijgbaar

De first-person shooter, Insurgency: Sandstorm, is nu beschikbaar in de Epic Games Store, en bevat crossplay compatibiliteit met Steam. Bekijk de launchtrailer voor een nieuwe blik op de game waarin je vecht in door oorlog verscheurde omgevingen via een reeks coöperatieve en PvP-multiplayermodi, en met gevechten in close-quarters.

GamesGames

Insurgency: Sandstorm is nu verkrijgbaar

De first-person shooter, Insurgency: Sandstorm, is nu beschikbaar in de Epic Games Store, en bevat crossplay compatibiliteit met Steam. Bekijk de launchtrailer voor een nieuwe blik op de game waarin je vecht in door oorlog verscheurde omgevingen via een reeks coöperatieve en PvP-multiplayermodi, en met gevechten in close-quarters.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties