Odin komt naar Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Neem een diepe duik in Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok in deze nieuwste trailer voor de aankomende uitbreiding. Kom meer te weten over het verhaal en een aantal gameplay-features die je kunt verwachten, waaronder een blik op vijanden, artefacten, wapens en pantsers die je kunt upgraden, gevechtsvaardigheden, gameplay-mechanieken, verkenning en meer.

Omarm je lot als Odin wanneer Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök lanceert op 10 maart 2022.

GamesGames

Odin komt naar Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Neem een diepe duik in Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok in deze nieuwste trailer voor de aankomende uitbreiding. Kom meer te weten over het verhaal en een aantal gameplay-features die je kunt verwachten, waaronder een blik op vijanden, artefacten, wapens en pantsers die je kunt upgraden, gevechtsvaardigheden, gameplay-mechanieken, verkenning en meer.

Omarm je lot als Odin wanneer Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök lanceert op 10 maart 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties