Life is Strange Remastered Collection nu verkrijgbaar

Square Enix lanceert vandaag Life is Strange Remastered Collection, met verbeterde versies van de eerste twee games in de bekroonde serie. De games bevatten bijgewerkte personage-modellen, verbeterde motion capture en meer, zodat spelers de legendarische hoofdrolspelers Max en Chloe als nooit eerder kunnen ervaren.

Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios zegt: “Om te beginnen wil ik Dontnod eer betonen voor het maken van het waanzinnige, originele Life is Strange, om vervolgens Deck Nine Games te danken voor het verbeteren van de aangrijpende optredens van de geliefde personages uit die game. De Life is Strange Remastered Collection is het resultaat van het harde werk van beide teams en zal de komende jaren voor veel nieuwe spelers als vertrekpunt gelden voor een spannende en emotionele reis.”

Links: Origineel – Rechts: Remastered

Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm draaien om de bijzondere relatie tussen de vrienden Max en Chloe. In de stad Arcadia Bay, Oregon, kunnen spelers Max’ bovennatuurlijke rewind-vaardigheid en Chloe’s gevatte attitude gebruiken om twee verbluffende mysteries te ontrafelen en een nieuwe draai aan de omstandigheden te geven.

De Life is Strange Remastered Collection biedt:

 • Bijgewerkte personage-modellen en verbeterde weergave omgevingen
 • Verbeterde motion-captured lip-sync en gezichtsanimaties
 • Gloednieuwe engine en verbeterde belichting
 • Updates voor sommige puzzels in de game
 • Life is Strange: Before the Storm Remastered bevat eerder uitgebrachte deluxe-content (bonus-outfits en de ‘Farewell’-bonus-episode)
 • Alle gelicenseerde muziektracks & soundtracks van de originele games
GamesGames

Life is Strange Remastered Collection nu verkrijgbaar

Square Enix lanceert vandaag Life is Strange Remastered Collection, met verbeterde versies van de eerste twee games in de bekroonde serie. De games bevatten bijgewerkte personage-modellen, verbeterde motion capture en meer, zodat spelers de legendarische hoofdrolspelers Max en Chloe als nooit eerder kunnen ervaren.

Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios zegt: “Om te beginnen wil ik Dontnod eer betonen voor het maken van het waanzinnige, originele Life is Strange, om vervolgens Deck Nine Games te danken voor het verbeteren van de aangrijpende optredens van de geliefde personages uit die game. De Life is Strange Remastered Collection is het resultaat van het harde werk van beide teams en zal de komende jaren voor veel nieuwe spelers als vertrekpunt gelden voor een spannende en emotionele reis.”

Links: Origineel – Rechts: Remastered

Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm draaien om de bijzondere relatie tussen de vrienden Max en Chloe. In de stad Arcadia Bay, Oregon, kunnen spelers Max’ bovennatuurlijke rewind-vaardigheid en Chloe’s gevatte attitude gebruiken om twee verbluffende mysteries te ontrafelen en een nieuwe draai aan de omstandigheden te geven.

De Life is Strange Remastered Collection biedt:

 • Bijgewerkte personage-modellen en verbeterde weergave omgevingen
 • Verbeterde motion-captured lip-sync en gezichtsanimaties
 • Gloednieuwe engine en verbeterde belichting
 • Updates voor sommige puzzels in de game
 • Life is Strange: Before the Storm Remastered bevat eerder uitgebrachte deluxe-content (bonus-outfits en de ‘Farewell’-bonus-episode)
 • Alle gelicenseerde muziektracks & soundtracks van de originele games

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties