Wordt een octopus in Tentacular in VR

Kruip in de huid van een gigantisch, goedhartig beest met tentakels in Tentacular, de aankomende game die in 2022 uitkomt op Meta Quest en Steam VR. Bekijk de onthullingstrailer om meer te weten te komen over de game en enkele interacties te zien met de mensen van het eiland La Kalma.

Opgegroeid tussen de mensen op het bruisende en excentrieke eiland La Kalma, Tentacular belast spelers met het helpen van hun menselijke vrienden om een vreemde en krachtige energiebron te onderzoeken door actie-gebaseerde activiteiten en constructie puzzels, met behulp van niets anders dan hun logge aanhangsels.

GamesGames

Wordt een octopus in Tentacular in VR

Kruip in de huid van een gigantisch, goedhartig beest met tentakels in Tentacular, de aankomende game die in 2022 uitkomt op Meta Quest en Steam VR. Bekijk de onthullingstrailer om meer te weten te komen over de game en enkele interacties te zien met de mensen van het eiland La Kalma.

Opgegroeid tussen de mensen op het bruisende en excentrieke eiland La Kalma, Tentacular belast spelers met het helpen van hun menselijke vrienden om een vreemde en krachtige energiebron te onderzoeken door actie-gebaseerde activiteiten en constructie puzzels, met behulp van niets anders dan hun logge aanhangsels.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties