Babylon’s Fall demo nu gratis te downloaden voor PlayStation

Square Enix maakte tijdens een live-stream bekend dat PlayStation-bezitters vanaf 25 februari 2022 een gratis speelbare demo van Baybylon’s Fall kunnen downloaden.

De demo biedt 4-spelers toegang tot de beginsectie van de game, waar spelers zowel solo als via cross-play co-op met vier spelers tegelijk van kunnen genieten. Alle behaalde vorderingen en achievements zijn na de officiële lancering op 3 maart overzetbaar naar de volledige versie op PlayStation-platformen. 

Wie de Digital Deluxe Edition van pre-ordert krijgt op 28 februari vroegtijdige toegang tot de volledige game. Daarnaast kondigt Square Enix aan dat alle spelers tijdens Season 1 de Premium Battle Pass gratis krijgen. Babylon’s Fall biedt een epische wereld vol vloeiende co-op-gevechten, krachtige wapens en uniek vormgegeven omgevingen, waar spelers van kunnen genieten.

Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

GamesGames

Babylon’s Fall demo nu gratis te downloaden voor PlayStation

Square Enix maakte tijdens een live-stream bekend dat PlayStation-bezitters vanaf 25 februari 2022 een gratis speelbare demo van Baybylon’s Fall kunnen downloaden.

De demo biedt 4-spelers toegang tot de beginsectie van de game, waar spelers zowel solo als via cross-play co-op met vier spelers tegelijk van kunnen genieten. Alle behaalde vorderingen en achievements zijn na de officiële lancering op 3 maart overzetbaar naar de volledige versie op PlayStation-platformen. 

Wie de Digital Deluxe Edition van pre-ordert krijgt op 28 februari vroegtijdige toegang tot de volledige game. Daarnaast kondigt Square Enix aan dat alle spelers tijdens Season 1 de Premium Battle Pass gratis krijgen. Babylon’s Fall biedt een epische wereld vol vloeiende co-op-gevechten, krachtige wapens en uniek vormgegeven omgevingen, waar spelers van kunnen genieten.

Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties