De reviews van Horizon: Forbidden West zijn lovend

De eerste recensies van de nieuwe Playstation exclusive Horizon: Forbidden West zijn gepubliceerd. De recensies zijn lovend te noemen. Zo wordt er in de recensie van XGN aangegeven dat het verhaal net als deel 1 bestaat uit slimme plotwendingen en diepgaande verhalen voor Aloy en haar vrienden. Power Unlimited geeft aan dat de omgevingen prachtig en veelzijdig zijn, van droge woestijnen, besneeuwde bergtoppen en overwoekerde ruïnes, tot aan dorpen die in schotelantennes zijn gebouwd.

Horizon forbidden west 2.f1632911376

Wij van VGTrailers hebben helaas geen recensie kopie weten te bemachtigen, maar willen je deze mooie recensies natuurlijk niet onthouden. Lees alle recensies bij onze collega’s via de onderstaande links:

XGN
Power Unlimited
Gamer
Tweakers

GamesGames

De reviews van Horizon: Forbidden West zijn lovend

De eerste recensies van de nieuwe Playstation exclusive Horizon: Forbidden West zijn gepubliceerd. De recensies zijn lovend te noemen. Zo wordt er in de recensie van XGN aangegeven dat het verhaal net als deel 1 bestaat uit slimme plotwendingen en diepgaande verhalen voor Aloy en haar vrienden. Power Unlimited geeft aan dat de omgevingen prachtig en veelzijdig zijn, van droge woestijnen, besneeuwde bergtoppen en overwoekerde ruïnes, tot aan dorpen die in schotelantennes zijn gebouwd.

Horizon forbidden west 2.f1632911376

Wij van VGTrailers hebben helaas geen recensie kopie weten te bemachtigen, maar willen je deze mooie recensies natuurlijk niet onthouden. Lees alle recensies bij onze collega’s via de onderstaande links:

XGN
Power Unlimited
Gamer
Tweakers

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties