Gratis DLC pakket in Dying Light 2 Stay Human

Bekijk de nieuwe Dying Light 2 trailer voor een blik op wat je kunt verwachten met Dying Light 2’s op facties geïnspireerde Authority Pack DLC. Het eerste deel van het eerste gratis skin pack, Authority, is nu beschikbaar voor de open-wereld actie RPG en bevat een borststuk, joggers, en sneakers. Het tweede deel arriveert op 16 februari en bevat hoofddeksels, bretels en handschoenen. Het derde deel, met een wapen, zal beschikbaar zijn op 18 februari 2022.

GamesGames

Gratis DLC pakket in Dying Light 2 Stay Human

Bekijk de nieuwe Dying Light 2 trailer voor een blik op wat je kunt verwachten met Dying Light 2’s op facties geïnspireerde Authority Pack DLC. Het eerste deel van het eerste gratis skin pack, Authority, is nu beschikbaar voor de open-wereld actie RPG en bevat een borststuk, joggers, en sneakers. Het tweede deel arriveert op 16 februari en bevat hoofddeksels, bretels en handschoenen. Het derde deel, met een wapen, zal beschikbaar zijn op 18 februari 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties