Next Gen update van Cyberpunk 2077 is uit

De Cyberpunk 2077 next-gen update is nu beschikbaar. Bekijk de Cyberpunk 2077 next-gen trailer voor de open-wereld, actie-avontuur RPG die zich afspeelt in Night City, een megalopolis geobsedeerd door macht, glamour, en lichaamsverandering. Op de onderstaande afbeelding zie je al verbeteringen voor jouw console.

Cyberpunk 2077
GamesGames

Next Gen update van Cyberpunk 2077 is uit

De Cyberpunk 2077 next-gen update is nu beschikbaar. Bekijk de Cyberpunk 2077 next-gen trailer voor de open-wereld, actie-avontuur RPG die zich afspeelt in Night City, een megalopolis geobsedeerd door macht, glamour, en lichaamsverandering. Op de onderstaande afbeelding zie je al verbeteringen voor jouw console.

Cyberpunk 2077

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties