Speciale Tomb Raider Box Art Set voor 25ste verjaardag

Liefhebbers van Lara Croft kunnen tijdelijk een complete set met 15 prints van opnieuw ontworpen Tomb Raider-boxart kopen, gemaakt door legendarische kunstenaars van over de hele wereld. Alle opbrengsten van de verkoop gaan naar Girls Make Games, een programma dat is gericht op het inspireren van de volgende generatie game-ontwerpers, -makers en -techneuten.

De kunstenaars zijn speciaal geselecteerd om een diverse reeks stijlen te garanderen en kregen volledige vrijheid om hun eigen draai te geven aan de box arts van de serie. Hierdoor is Lara Croft geportretteerd in uiteenlopende stijlen die we kennen uit comics, anime, cartoons, realisme en surrealisme.

Girls Make Games is een geweldig programma waar we met trots mee samenwerken voor deze liefdadigheidsinzamelingsactie. We hopen dat dit ertoe zal leiden dat honderden meisjes de kans krijgen om deel te nemen aan Girls Make Games-zomerkampen, -workshops en andere outreach-activiteiten – Scot Amos

Onder de beroemde en zeer getalenteerde kunstenaars zijn Marvel Studios’ visual development supervisor Andy Park, de legendarische Japanse kunstenaar, personageontwerper en illustrator Yoshitaka Amano, graphic novel-artist Babs Tarr – bekend van Batgirl, Gotham City Sirens en Overwatch, en Crystal Dynamics’ eigen art director Brenoch Adams, die het initiatief aftrapte met zijn kijk op de originele Tomb Raiders box art, gevolgd door een originele versie van Tomb Raider: Anniversary. Alle 14 kunstenaars gaven een unieke draai aan de box-art van elke game, met ronduit spectaculaire resultaten.

Je kunt de gehele boxset via deze link bestellen in de Square Enix store.

GamesGames

Speciale Tomb Raider Box Art Set voor 25ste verjaardag

Liefhebbers van Lara Croft kunnen tijdelijk een complete set met 15 prints van opnieuw ontworpen Tomb Raider-boxart kopen, gemaakt door legendarische kunstenaars van over de hele wereld. Alle opbrengsten van de verkoop gaan naar Girls Make Games, een programma dat is gericht op het inspireren van de volgende generatie game-ontwerpers, -makers en -techneuten.

De kunstenaars zijn speciaal geselecteerd om een diverse reeks stijlen te garanderen en kregen volledige vrijheid om hun eigen draai te geven aan de box arts van de serie. Hierdoor is Lara Croft geportretteerd in uiteenlopende stijlen die we kennen uit comics, anime, cartoons, realisme en surrealisme.

Girls Make Games is een geweldig programma waar we met trots mee samenwerken voor deze liefdadigheidsinzamelingsactie. We hopen dat dit ertoe zal leiden dat honderden meisjes de kans krijgen om deel te nemen aan Girls Make Games-zomerkampen, -workshops en andere outreach-activiteiten – Scot Amos

Onder de beroemde en zeer getalenteerde kunstenaars zijn Marvel Studios’ visual development supervisor Andy Park, de legendarische Japanse kunstenaar, personageontwerper en illustrator Yoshitaka Amano, graphic novel-artist Babs Tarr – bekend van Batgirl, Gotham City Sirens en Overwatch, en Crystal Dynamics’ eigen art director Brenoch Adams, die het initiatief aftrapte met zijn kijk op de originele Tomb Raiders box art, gevolgd door een originele versie van Tomb Raider: Anniversary. Alle 14 kunstenaars gaven een unieke draai aan de box-art van elke game, met ronduit spectaculaire resultaten.

Je kunt de gehele boxset via deze link bestellen in de Square Enix store.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties