Bekijk de launch trailer van Dynasty Warriors 9 Empires

Bekijk de actievolle launchtrailer voor Dynasty Warriors 9 Empires, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, pc via Steam, Google Stadia, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Speel als 94 van Dynasty Warriors 9’s beroemdste en meest gevreesde officieren. Neem ze mee op een missie om een vijandelijk fort te doorbreken in de gloednieuwe geëvolueerde kasteel belegering, of speel politiek achter de schermen, het opzetten van logistiek en allianties, terwijl het formuleren van geheime plannen in uw zoektocht naar het koninkrijk te domineren.

GamesGames

Bekijk de launch trailer van Dynasty Warriors 9 Empires

Bekijk de actievolle launchtrailer voor Dynasty Warriors 9 Empires, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, pc via Steam, Google Stadia, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Speel als 94 van Dynasty Warriors 9’s beroemdste en meest gevreesde officieren. Neem ze mee op een missie om een vijandelijk fort te doorbreken in de gloednieuwe geëvolueerde kasteel belegering, of speel politiek achter de schermen, het opzetten van logistiek en allianties, terwijl het formuleren van geheime plannen in uw zoektocht naar het koninkrijk te domineren.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties