Ga op avontuur in Sea of Thieves Adventures

Ontdek in deze nieuwe trailer wat er staat te gebeuren in Sea of Thieves 2022. Sluit je aan bij leden van het Rare-ontwikkelingsteam voor een diepgaande duik in Sea of Thieves Adventures, verhaalgedreven live-evenementen.

In de Sea of Thieves 2022 Preview Event trailer bespreekt het team hoe Adventures werken en onthult het dat elk een hoofdstuk is in een overkoepelend verhaal. Het team geeft ook inzicht in hoe de speciale Adventure van elk seizoen zal fungeren als een finale, hoe de deelname van de community de uitkomst van een verhaal vormgeeft, en geeft een kijkje in de keuken van de eerste Adventure die naar de game komt, Shrouded Islands, die op 17 februari 2022 van start gaat.

GamesGames

Ga op avontuur in Sea of Thieves Adventures

Ontdek in deze nieuwe trailer wat er staat te gebeuren in Sea of Thieves 2022. Sluit je aan bij leden van het Rare-ontwikkelingsteam voor een diepgaande duik in Sea of Thieves Adventures, verhaalgedreven live-evenementen.

In de Sea of Thieves 2022 Preview Event trailer bespreekt het team hoe Adventures werken en onthult het dat elk een hoofdstuk is in een overkoepelend verhaal. Het team geeft ook inzicht in hoe de speciale Adventure van elk seizoen zal fungeren als een finale, hoe de deelname van de community de uitkomst van een verhaal vormgeeft, en geeft een kijkje in de keuken van de eerste Adventure die naar de game komt, Shrouded Islands, die op 17 februari 2022 van start gaat.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties