Sluit je aan bij een band in Battle Bands

Bekijk de Battle Bands trailer voor een blik op wat je kunt verwachten, inclusief een blik op de co-op Tour Mode, Royale mode, en meer van deze aankomende multiplayer deck-building game die zich afspeelt in een rock & roll fantasieland.

In Battle Bands is je deck je instrument. Je kunt kiezen uit gitaar, bas, keyboard of drums en vervolgens je deck samenstellen met honderden unieke vrij te spelen kaarten. Speel roguelike coöp-campagnes voor maximaal vier spelers tegen uitdagende AI rivalen in de Tour Mode, en creëer of sluit je aan bij een band met andere spelers in online teamtoernooien voor maximaal 64 bands in de Royale Mode. Pas het uiterlijk en de instrumenten van je groep aan, kleed je busje in stijl aan en ga het podium op als een rockster.

Battle Bands lanceert in Steam Early Access voor PC op 17 maart 2022. Een gratis open bèta voor de game is nu beschikbaar tot 22 februari op Steam.

GamesGames

Sluit je aan bij een band in Battle Bands

Bekijk de Battle Bands trailer voor een blik op wat je kunt verwachten, inclusief een blik op de co-op Tour Mode, Royale mode, en meer van deze aankomende multiplayer deck-building game die zich afspeelt in een rock & roll fantasieland.

In Battle Bands is je deck je instrument. Je kunt kiezen uit gitaar, bas, keyboard of drums en vervolgens je deck samenstellen met honderden unieke vrij te spelen kaarten. Speel roguelike coöp-campagnes voor maximaal vier spelers tegen uitdagende AI rivalen in de Tour Mode, en creëer of sluit je aan bij een band met andere spelers in online teamtoernooien voor maximaal 64 bands in de Royale Mode. Pas het uiterlijk en de instrumenten van je groep aan, kleed je busje in stijl aan en ga het podium op als een rockster.

Battle Bands lanceert in Steam Early Access voor PC op 17 maart 2022. Een gratis open bèta voor de game is nu beschikbaar tot 22 februari op Steam.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties