Tover je om to archeoloog in Two Point Campus

De nieuwste trailer voor de aankomende management simulatie game, Two Point Campus, geeft een blik op de Archeologie cursus en wat je kunt verwachten.

In de Two Point Campus Archeology klas gaan studenten een reeks uitdagingen aan om Artifacts te ontdekken. Uw studenten kunnen gereedschap zoals schoppen, borstels en metaaldetectoren gebruiken om voorwerpen te ontdekken die verspreid liggen over verschillende opgravingsites. Zorg ervoor dat je je studenten en medewerkers goed traint, want hoe meer ze weten, hoe meer bijzondere spullen ze zullen opgraven.

Two Point Campus lanceert op 17 mei 2022 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch. De game zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass op dag één.

GamesGames

Tover je om to archeoloog in Two Point Campus

De nieuwste trailer voor de aankomende management simulatie game, Two Point Campus, geeft een blik op de Archeologie cursus en wat je kunt verwachten.

In de Two Point Campus Archeology klas gaan studenten een reeks uitdagingen aan om Artifacts te ontdekken. Uw studenten kunnen gereedschap zoals schoppen, borstels en metaaldetectoren gebruiken om voorwerpen te ontdekken die verspreid liggen over verschillende opgravingsites. Zorg ervoor dat je je studenten en medewerkers goed traint, want hoe meer ze weten, hoe meer bijzondere spullen ze zullen opgraven.

Two Point Campus lanceert op 17 mei 2022 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch. De game zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass op dag één.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties