Het eerste Fortnite Level Up Quest Pack is gearriveerd.

Het eerste Fortnite Level Up Quest Pack is gearriveerd.

Na aankoop van het nieuwe pack ontvangen spelers direct een nieuwe outfit, en zullen daarna quests moeten voltooien om meer cosmetische beloningen en level ups te verdienen. Level Up Quest Packs bevatten zeven nieuwe quests, die vier weken lang elke week worden uitgebracht, en ze zijn beschikbaar tot het einde van het huidige seizoen. Het eerste Level Up Quest Pack is nu verkrijgbaar in de Fortnite item shop: Monarch’s Level Up Quest Pack.

GamesGames

Het eerste Fortnite Level Up Quest Pack is gearriveerd.

Het eerste Fortnite Level Up Quest Pack is gearriveerd.

Na aankoop van het nieuwe pack ontvangen spelers direct een nieuwe outfit, en zullen daarna quests moeten voltooien om meer cosmetische beloningen en level ups te verdienen. Level Up Quest Packs bevatten zeven nieuwe quests, die vier weken lang elke week worden uitgebracht, en ze zijn beschikbaar tot het einde van het huidige seizoen. Het eerste Level Up Quest Pack is nu verkrijgbaar in de Fortnite item shop: Monarch’s Level Up Quest Pack.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties