MyGM gameplay van WWE 2K22

In het laatste WWE 2K22 Ringside Report neemt het ontwikkelingsteam de nieuwe WWE 2K22 MyGM gameplay met ons door en geeft ons wat nieuwe details over het aankomende speltype My GM. We bespreken de beste manier om een gebalanceerd team samen te stellen, het gebruik van power cards en nog veel meer. Dit is onze eerste diepe duik in hoe WWE 2K22’s General Manager speltype zal werken.

GamesGames

MyGM gameplay van WWE 2K22

In het laatste WWE 2K22 Ringside Report neemt het ontwikkelingsteam de nieuwe WWE 2K22 MyGM gameplay met ons door en geeft ons wat nieuwe details over het aankomende speltype My GM. We bespreken de beste manier om een gebalanceerd team samen te stellen, het gebruik van power cards en nog veel meer. Dit is onze eerste diepe duik in hoe WWE 2K22’s General Manager speltype zal werken.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties