Digital Foundry: De Cyberpunk 2077 next-gen update

Een grote next-gen update is gearriveerd in de vorm van patch 1.50 – een upgrade van de PS5 en Xbox Series X versie met nieuwe visuele features, frame-rate verbeteringen en meer. Digital Foundry onderzocht de nieuwe ray tracing-modus op console, de verbeteringen aan de laadtijd – en ook de stand van zaken met betrekking tot de Series S-update.

GamesGames

Digital Foundry: De Cyberpunk 2077 next-gen update

Een grote next-gen update is gearriveerd in de vorm van patch 1.50 – een upgrade van de PS5 en Xbox Series X versie met nieuwe visuele features, frame-rate verbeteringen en meer. Digital Foundry onderzocht de nieuwe ray tracing-modus op console, de verbeteringen aan de laadtijd – en ook de stand van zaken met betrekking tot de Series S-update.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties