Japanse Operator Azami in Rainbow Six Siege

Het eerste seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Demon Veil. Demon Veil brengt een nieuwe verdediger, Azami uit Japan, naar de game en introduceert een nieuwe map, een permanente Team Deathmatch-gamemodus en meer.

In Demon Veil ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Azami, de nieuwe verdediger uit Japan, is uitgerust met de Kiba Barrier gadget waarmee haar projectielen bij impact een kogelvrij schild plaatsen. Ideaal om snel gaten in muren en vloeren te repareren, wat een mobielere en veelzijdigere defensieve benadering mogelijk maakt. Azami is tevens uitgerust met een 9X19SVN of een ACS12 als primair wapen en een D-50 als secundair wapen.

GamesGames

Japanse Operator Azami in Rainbow Six Siege

Het eerste seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Demon Veil. Demon Veil brengt een nieuwe verdediger, Azami uit Japan, naar de game en introduceert een nieuwe map, een permanente Team Deathmatch-gamemodus en meer.

In Demon Veil ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Azami, de nieuwe verdediger uit Japan, is uitgerust met de Kiba Barrier gadget waarmee haar projectielen bij impact een kogelvrij schild plaatsen. Ideaal om snel gaten in muren en vloeren te repareren, wat een mobielere en veelzijdigere defensieve benadering mogelijk maakt. Azami is tevens uitgerust met een 9X19SVN of een ACS12 als primair wapen en een D-50 als secundair wapen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties