Bereid je voor op een reis naar Crown Island in Monster Crown

Bereid je voor op een reis naar Crown Island en begin aan je monster erfenis. Er broeit iets op het eiland en het is aan jou om het te redden. Sluit pacten met monsters, kweek ze om nieuwe soorten te creëren en ontdek onderweg het duistere verhaal van het eiland.

Monster Crown is nu verkrijgbaar op pc en Nintendo Switch. De game komt op 22 februari 2022 ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

GamesGames

Bereid je voor op een reis naar Crown Island in Monster Crown

Bereid je voor op een reis naar Crown Island en begin aan je monster erfenis. Er broeit iets op het eiland en het is aan jou om het te redden. Sluit pacten met monsters, kweek ze om nieuwe soorten te creëren en ontdek onderweg het duistere verhaal van het eiland.

Monster Crown is nu verkrijgbaar op pc en Nintendo Switch. De game komt op 22 februari 2022 ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties