Horizon: Forbidden West strategie gids komt in maart

Vanaf maart is er een Horizon: Forbidden West strategie gids te koop. In de gids kom je alles te weten over de dingen die je in de wereld van Forbidden West kunt doen. In het boek staan de volgende dingen:

De gevechten
Er is een wereld aan tactische opties beschikbaar voor Aloy, en een enorm uitgebreide set wapens, outfits en vaardigheden om mee te spelen. Leer de trucs en verborgen voordelen van elk wapen, evenals de beste combinaties.

De quests
De vele quests en activiteiten van Horizon Forbidden West bieden een grote verscheidenheid aan uitdagingen. We maken ze allemaal zo duidelijk en eenvoudig mogelijk, met een spoiler-limiterende focus op voorbereiding en optimale routes.

De machines
Meer dan 200 pagina’s zijn gewijd aan het ontleden van de machine in het spel: de meer dan 40 ingewikkeld ontworpen machines die in het Verboden Westen aanwezig zijn. Leer hoe je hun aanvallen kunt ontwijken en altijd de beste strategieën bij de hand hebt om ze uit te schakelen.

De wereld
We hebben het hele Verboden Westen zorgvuldig in kaart gebracht – met waardevolle voorwerpen die je niet op de kaart in het spel vindt – en onze regiogids geeft je een uitgebreid overzicht van alles wat er in elk gebied te vinden is. Combineer dit met gedetailleerde voortgangssecties om altijd te weten wat je nodig hebt en waar je het kunt krijgen.

De gids komt vanaf maart 2022 in de winkels en zal te koop zijn voor € 42.99.

GamesGames

Horizon: Forbidden West strategie gids komt in maart

Vanaf maart is er een Horizon: Forbidden West strategie gids te koop. In de gids kom je alles te weten over de dingen die je in de wereld van Forbidden West kunt doen. In het boek staan de volgende dingen:

De gevechten
Er is een wereld aan tactische opties beschikbaar voor Aloy, en een enorm uitgebreide set wapens, outfits en vaardigheden om mee te spelen. Leer de trucs en verborgen voordelen van elk wapen, evenals de beste combinaties.

De quests
De vele quests en activiteiten van Horizon Forbidden West bieden een grote verscheidenheid aan uitdagingen. We maken ze allemaal zo duidelijk en eenvoudig mogelijk, met een spoiler-limiterende focus op voorbereiding en optimale routes.

De machines
Meer dan 200 pagina’s zijn gewijd aan het ontleden van de machine in het spel: de meer dan 40 ingewikkeld ontworpen machines die in het Verboden Westen aanwezig zijn. Leer hoe je hun aanvallen kunt ontwijken en altijd de beste strategieën bij de hand hebt om ze uit te schakelen.

De wereld
We hebben het hele Verboden Westen zorgvuldig in kaart gebracht – met waardevolle voorwerpen die je niet op de kaart in het spel vindt – en onze regiogids geeft je een uitgebreid overzicht van alles wat er in elk gebied te vinden is. Combineer dit met gedetailleerde voortgangssecties om altijd te weten wat je nodig hebt en waar je het kunt krijgen.

De gids komt vanaf maart 2022 in de winkels en zal te koop zijn voor € 42.99.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties