Achter de schermen bij de muziek van Horizon: Forbidden West

Guerrilla’s Music Supervisor Lucas van Tol ging om de tafel zitten met de componisten van Horizon Forbidden West om te praten over het creatieproces van de soundtrack voor Aloy’s reis. Joris de Man, Niels van der Leest, Oleksa Lozowchuk en componistenduo The Flight bespreken hoe ze de muziek voor het Verboden Westen hebben gemaakt, en blikken terug op het scoren van Aloy’s eerste avontuur in Horizon Zero Dawn.

GamesGames

Achter de schermen bij de muziek van Horizon: Forbidden West

Guerrilla’s Music Supervisor Lucas van Tol ging om de tafel zitten met de componisten van Horizon Forbidden West om te praten over het creatieproces van de soundtrack voor Aloy’s reis. Joris de Man, Niels van der Leest, Oleksa Lozowchuk en componistenduo The Flight bespreken hoe ze de muziek voor het Verboden Westen hebben gemaakt, en blikken terug op het scoren van Aloy’s eerste avontuur in Horizon Zero Dawn.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties