GameSpot News: Elden Ring PS5 save games verloren

In GameSpot News van vandaag praat Persia over Elden Ring dat PS5 saves verliest, dat Steam Deck 2 al onderwerp van gesprek is en meer.

In een bericht gepost op 25 februari, zei Bandai Namco dat er verschillende “belangrijke punten zijn die herzien moeten worden” in Elden Ring, voornamelijk in de PC-versie, waaronder een probleem met de muisgevoeligheid die te hoog is, framerate problemen, en meer.

Op de PS5 kunnen opslaggegevens verloren gaan als je de PS5 uitschakelt voordat je de game afsluit (als deze volledig was opgestart of in de rustmodus stond). Als je de rustmodus dus als pauze-knop gebruikt, moet je daar misschien nog eens goed over nadenken.

Als je een van de eersten was die vorig jaar een Steam Deck reserveerde, zorg dan dat je je inbox in de gaten houdt. E-mails begonnen rond 10 AM PT / 1 PM ET te verschijnen. Zodra de e-mail is aangekomen, kun je de laatste betaling doen, je verzendgegevens bevestigen en (behoudens vertragingen) waarschijnlijk volgende week je Steam Deck in handen krijgen. Ondanks dat het Steam Deck nog niet uit is, wordt er naar verluidt al gesproken over een Steam Deck 2.

Voor alle Deep Rock Galactic fans, het spel viert zijn 4 jarig bestaan met een groot in-game evenement en livestream.

GamesGames

GameSpot News: Elden Ring PS5 save games verloren

In GameSpot News van vandaag praat Persia over Elden Ring dat PS5 saves verliest, dat Steam Deck 2 al onderwerp van gesprek is en meer.

In een bericht gepost op 25 februari, zei Bandai Namco dat er verschillende “belangrijke punten zijn die herzien moeten worden” in Elden Ring, voornamelijk in de PC-versie, waaronder een probleem met de muisgevoeligheid die te hoog is, framerate problemen, en meer.

Op de PS5 kunnen opslaggegevens verloren gaan als je de PS5 uitschakelt voordat je de game afsluit (als deze volledig was opgestart of in de rustmodus stond). Als je de rustmodus dus als pauze-knop gebruikt, moet je daar misschien nog eens goed over nadenken.

Als je een van de eersten was die vorig jaar een Steam Deck reserveerde, zorg dan dat je je inbox in de gaten houdt. E-mails begonnen rond 10 AM PT / 1 PM ET te verschijnen. Zodra de e-mail is aangekomen, kun je de laatste betaling doen, je verzendgegevens bevestigen en (behoudens vertragingen) waarschijnlijk volgende week je Steam Deck in handen krijgen. Ondanks dat het Steam Deck nog niet uit is, wordt er naar verluidt al gesproken over een Steam Deck 2.

Voor alle Deep Rock Galactic fans, het spel viert zijn 4 jarig bestaan met een groot in-game evenement en livestream.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties