GameSpot Preview: Tiny Tina’s Wonderlands

Tot nu toe voelt Tiny Tina’s Wonderlands aan als Borderlands 3, waarin de roleplaying elementen alleen aan de oppervlakte wordt getoond. Na een tijdje met de Stabbomancer- en Graveborn-klassen te hebben gespeeld en een goblin-rebellie te hebben aangewakkerd, herinnerden we ons weer wat Assault on Dragon Keep zo bijzonder maakte.

GamesGames

GameSpot Preview: Tiny Tina’s Wonderlands

Tot nu toe voelt Tiny Tina’s Wonderlands aan als Borderlands 3, waarin de roleplaying elementen alleen aan de oppervlakte wordt getoond. Na een tijdje met de Stabbomancer- en Graveborn-klassen te hebben gespeeld en een goblin-rebellie te hebben aangewakkerd, herinnerden we ons weer wat Assault on Dragon Keep zo bijzonder maakte.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties