Uitgebreide kijk op de gameplay in Tiny Tina’s Wonderlands

Bekijk samen met creative director Matt Cox de co-op gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands. Het team bekijkt een optioneel gebied in de game genaamd Mount Craw, samen met een paar eindbazen, en geeft een diepe duik in uitrusting, aanpassing, klassen, en meer.

Tiny Tina’s Wonderlands lanceert op 25 maart 2022 op pc, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

GamesGames

Uitgebreide kijk op de gameplay in Tiny Tina’s Wonderlands

Bekijk samen met creative director Matt Cox de co-op gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands. Het team bekijkt een optioneel gebied in de game genaamd Mount Craw, samen met een paar eindbazen, en geeft een diepe duik in uitrusting, aanpassing, klassen, en meer.

Tiny Tina’s Wonderlands lanceert op 25 maart 2022 op pc, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties