Velan Studios neemt Knockout City over van EA

De studio achter Knockout City, Velan Studios heeft aangekondigd dat ze vanaf nu de game zelf zullen uitbrengen zonder hulp van EA. Knockout City zal vanaf deze lente ook free-to-play worden. Todat de game daadwerkelijk free-to-play is is er nog wel een EA account nodig.

“We hebben spannende plannen voor Knockout City, en het in eigen beheer brengen van de publishing zal ons in staat stellen om onze visie voor de lange termijn toekomst van deze game volledig te realiseren,” aldus de studio. “Er is zoveel om naar uit te kijken, want dit is nog maar het begin.”

Volgens Velan Studios is er nog veel werk nodig achter de schermen om de game volledig free-to-play te krijgen. Dit kan leiden tot iets minder content in seizoen 5 dan bij vorige seizoenen het geval was. Er zal geen nieuwe Brawl Pass zijn voor Season 5, er zullen minder bundels en nieuwe cosmetics zijn voor het seizoen, en er zal geen nieuwe map of nieuwe bal zijn. Deze verschuiving in content is echter maar tijdelijk, en een nieuwe Brawl Pass, meer cosmetics en tal van nieuwe features zullen in Season 6 komen.

GamesGames

Velan Studios neemt Knockout City over van EA

De studio achter Knockout City, Velan Studios heeft aangekondigd dat ze vanaf nu de game zelf zullen uitbrengen zonder hulp van EA. Knockout City zal vanaf deze lente ook free-to-play worden. Todat de game daadwerkelijk free-to-play is is er nog wel een EA account nodig.

“We hebben spannende plannen voor Knockout City, en het in eigen beheer brengen van de publishing zal ons in staat stellen om onze visie voor de lange termijn toekomst van deze game volledig te realiseren,” aldus de studio. “Er is zoveel om naar uit te kijken, want dit is nog maar het begin.”

Volgens Velan Studios is er nog veel werk nodig achter de schermen om de game volledig free-to-play te krijgen. Dit kan leiden tot iets minder content in seizoen 5 dan bij vorige seizoenen het geval was. Er zal geen nieuwe Brawl Pass zijn voor Season 5, er zullen minder bundels en nieuwe cosmetics zijn voor het seizoen, en er zal geen nieuwe map of nieuwe bal zijn. Deze verschuiving in content is echter maar tijdelijk, en een nieuwe Brawl Pass, meer cosmetics en tal van nieuwe features zullen in Season 6 komen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties