Duik naar gezonken steden in Far: Changing Tides

Bekijk de lanceringstrailer van Far: Changing Tides en bereid je voor om samen met Toe op avontuur te gaan. Spelers doorkruisen een verzonken wereld in een bouwvallig vaartuig en besturen Toe, een eenzame jongen die een schip boven en onder de golven bestuurt, door puzzels, overstroomde beschavingen en meedogenloze natuurlijke elementen. Far: Changing Tides is beschikbaar is op Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam en Epic Store.

GamesGames

Duik naar gezonken steden in Far: Changing Tides

Bekijk de lanceringstrailer van Far: Changing Tides en bereid je voor om samen met Toe op avontuur te gaan. Spelers doorkruisen een verzonken wereld in een bouwvallig vaartuig en besturen Toe, een eenzame jongen die een schip boven en onder de golven bestuurt, door puzzels, overstroomde beschavingen en meedogenloze natuurlijke elementen. Far: Changing Tides is beschikbaar is op Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam en Epic Store.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties