IGN Daily Fix: Oekraïne wil dat Xbox en PlayStation Rusland afsnijden van games

De vice-premier van Oekraïne, Mykhailo Fedorov heeft in een gerichte open brief aan Xbox en PlayStation “alle game-ontwikkelingsbedrijven en esports-platforms” opgeroepen om de steun aan Rusland en Wit-Rusland tijdelijk stop te zetten. In de open brief worden de bedrijven opgeroepen om “tijdelijk alle Russische en Wit-Russische accounts te blokkeren, de deelname van Russische en Wit-Russische teams en gamers aan alle internationale esports-evenementen tijdelijk stop te zetten en alle internationale evenementen die op het grondgebied van Rusland en Wit-Rusland worden gehouden te annuleren.”

Ontwikkelaar Bungie zei dat Destiny 2 niet wordt ondersteund op Valve’s nieuwe handheld of elk apparaat dat Proton gebruikt, Valve’s Linux-oplossing voor het spelen van Window-compatibele games, en degenen die proberen de beperkingen te omzeilen kunnen worden verbannen.

GamesGames

IGN Daily Fix: Oekraïne wil dat Xbox en PlayStation Rusland afsnijden van games

De vice-premier van Oekraïne, Mykhailo Fedorov heeft in een gerichte open brief aan Xbox en PlayStation “alle game-ontwikkelingsbedrijven en esports-platforms” opgeroepen om de steun aan Rusland en Wit-Rusland tijdelijk stop te zetten. In de open brief worden de bedrijven opgeroepen om “tijdelijk alle Russische en Wit-Russische accounts te blokkeren, de deelname van Russische en Wit-Russische teams en gamers aan alle internationale esports-evenementen tijdelijk stop te zetten en alle internationale evenementen die op het grondgebied van Rusland en Wit-Rusland worden gehouden te annuleren.”

Ontwikkelaar Bungie zei dat Destiny 2 niet wordt ondersteund op Valve’s nieuwe handheld of elk apparaat dat Proton gebruikt, Valve’s Linux-oplossing voor het spelen van Window-compatibele games, en degenen die proberen de beperkingen te omzeilen kunnen worden verbannen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties