Digital Foundry: Gran Turismo 7 op PlayStation 5

Polyphony Digital bouwt voort op de solide engine van Gran Turismo Sport met een reeks upgrades en een enorme toename aan content voor GT7 op PlayStation 5. Kom alles te weten over prestaties, beeldkwaliteit, gamefuncties en natuurlijk hardwareversnelde ray tracing, in de technische review van Digital Foundry.

GamesGames

Digital Foundry: Gran Turismo 7 op PlayStation 5

Polyphony Digital bouwt voort op de solide engine van Gran Turismo Sport met een reeks upgrades en een enorme toename aan content voor GT7 op PlayStation 5. Kom alles te weten over prestaties, beeldkwaliteit, gamefuncties en natuurlijk hardwareversnelde ray tracing, in de technische review van Digital Foundry.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties