GameSpot News: CD Projekt toont steun aan Oekraïne

CD Projekt schort de verkoop van games in Rusland op, Nintendo brengt een Kirby and The Forgotten Lands demo uit, en Bungie brengt Hotfix 4.0.0.2 voor Destiny 2 uit.

CD Projekt, het moederbedrijf van Witcher en Cyberpunk 2077 ontwikkelaar CD Projekt Red, heeft zich aangesloten bij wereldwijde inspanningen om sancties te heffen tegen Rusland voor zijn invasie in Oekraïne. De onderminister van Oekraïne heeft Sony en Microsoft opgeroepen ook sancties op te leggen, maar geen van beiden heeft dat nog gedaan. Bloober Team schort ook de verkoop van zijn games in Rusland/Belarus op, als teken van solidariteit met Oekraïne.

Een nieuwe trailer voor Kirby and the Forgotten Land is vandaag vrijgegeven, waarin de vijanden van het spel, het Beast Pack, en de vele transformaties die Kirby kan gebruiken, worden besproken. Om iedereen te helpen die nog twijfelt om het volgende Kirby-spel op te halen, heeft Nintendo ook een omvangrijke demo vrijgegeven in de eShop van de Switch.

In de laatste patch-update verhelpt Bungie een aantal kleinere en meer hardnekkige problemen in de game, die variëren van algemeen onderhoud tot ervoor zorgen dat spelers geen misbruik kunnen maken van een exploit op Savathun’s Throne World.

GamesGames

GameSpot News: CD Projekt toont steun aan Oekraïne

CD Projekt schort de verkoop van games in Rusland op, Nintendo brengt een Kirby and The Forgotten Lands demo uit, en Bungie brengt Hotfix 4.0.0.2 voor Destiny 2 uit.

CD Projekt, het moederbedrijf van Witcher en Cyberpunk 2077 ontwikkelaar CD Projekt Red, heeft zich aangesloten bij wereldwijde inspanningen om sancties te heffen tegen Rusland voor zijn invasie in Oekraïne. De onderminister van Oekraïne heeft Sony en Microsoft opgeroepen ook sancties op te leggen, maar geen van beiden heeft dat nog gedaan. Bloober Team schort ook de verkoop van zijn games in Rusland/Belarus op, als teken van solidariteit met Oekraïne.

Een nieuwe trailer voor Kirby and the Forgotten Land is vandaag vrijgegeven, waarin de vijanden van het spel, het Beast Pack, en de vele transformaties die Kirby kan gebruiken, worden besproken. Om iedereen te helpen die nog twijfelt om het volgende Kirby-spel op te halen, heeft Nintendo ook een omvangrijke demo vrijgegeven in de eShop van de Switch.

In de laatste patch-update verhelpt Bungie een aantal kleinere en meer hardnekkige problemen in de game, die variëren van algemeen onderhoud tot ervoor zorgen dat spelers geen misbruik kunnen maken van een exploit op Savathun’s Throne World.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties