Wat speel jij dit weekend?

Het is weer weekend! De werkweek zit er weer op en dat betekend dat de meeste van ons genoeg tijd hebben om te gamen. Ga jij één van de onderstaande games dit weekend spelen?

Elden Ring

De helft van alle gamers zal dit weekend vast en zeker verder aan de slag gaan met Elden Ring. De nieuwe FromSoftware game werd enorm goed ontvangen door critici en gamers zelf. Met zijn enorm hoge score in verschillende reviews zullen veel mensen de Land Between op gaan zoeken dit weekend.

Sifu

Ondanks dat Sifu al eventjes uit is zijn wij bij VGT druk bezig met deze game. Onze redacteur Marije is haar kung-fu kunsten aan het oppoetsen dit weekend, zodat wij de review van Sifu binnenkort online kunnen zetten. Heb jij Sifu al gespeeld?

Horizon: Forbidden West

Je zou bijna vergeten dat het vervolg op Horizon Zero Dawn pas geleden is uitgekomen. De game is een beetje ondergesneeuwd dankzij de release van Elden Ring. Hetzelfde gebeurde er met de release van Zero Dawn toendertijd, dit viel tegelijk met de release van Zelda Breath of the Wild. Desondanks is Forbidden West enorm goed en ziet de game er ook nog eens prachtig uit op de PlayStation 5, maar zeker ook op de PlayStation 4, welke al in 2013 werd uitgebracht! Guerilla Games heeft goed werk afgeleverd met dit nieuwe deel.

GamesGames

Wat speel jij dit weekend?

Het is weer weekend! De werkweek zit er weer op en dat betekend dat de meeste van ons genoeg tijd hebben om te gamen. Ga jij één van de onderstaande games dit weekend spelen?

Elden Ring

De helft van alle gamers zal dit weekend vast en zeker verder aan de slag gaan met Elden Ring. De nieuwe FromSoftware game werd enorm goed ontvangen door critici en gamers zelf. Met zijn enorm hoge score in verschillende reviews zullen veel mensen de Land Between op gaan zoeken dit weekend.

Sifu

Ondanks dat Sifu al eventjes uit is zijn wij bij VGT druk bezig met deze game. Onze redacteur Marije is haar kung-fu kunsten aan het oppoetsen dit weekend, zodat wij de review van Sifu binnenkort online kunnen zetten. Heb jij Sifu al gespeeld?

Horizon: Forbidden West

Je zou bijna vergeten dat het vervolg op Horizon Zero Dawn pas geleden is uitgekomen. De game is een beetje ondergesneeuwd dankzij de release van Elden Ring. Hetzelfde gebeurde er met de release van Zero Dawn toendertijd, dit viel tegelijk met de release van Zelda Breath of the Wild. Desondanks is Forbidden West enorm goed en ziet de game er ook nog eens prachtig uit op de PlayStation 5, maar zeker ook op de PlayStation 4, welke al in 2013 werd uitgebracht! Guerilla Games heeft goed werk afgeleverd met dit nieuwe deel.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties