Frontier onthuld F1 Manager 2022

Frontier onthult vandaag F1 Manager 2022, hun grote nieuwe managementsimulatiespel dat deze zomer uitkomt. F1 manager zal Frontier’s eerste uitstap zijn naar een jaarlijkse sportlicentie, als onderdeel van een lange termijn, multi-titel overeenkomst met F1. F1 Manager 2022 komt in de zomer van 2022 uit op Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Steam en de Epic Store.

GamesGames

Frontier onthuld F1 Manager 2022

Frontier onthult vandaag F1 Manager 2022, hun grote nieuwe managementsimulatiespel dat deze zomer uitkomt. F1 manager zal Frontier’s eerste uitstap zijn naar een jaarlijkse sportlicentie, als onderdeel van een lange termijn, multi-titel overeenkomst met F1. F1 Manager 2022 komt in de zomer van 2022 uit op Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Steam en de Epic Store.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties