IGN Daily Fix: Elden Ring DLC plannen onthuld?

Elden Ring fans discussiëren over de betekenis van een paar merkwaardig afgesloten delen van The Lands Between, met de conclusie dat ze gebruikt zullen worden voor PvP of Boss Rush DLC toevoegingen (hoewel dat laatste veel minder waarschijnlijk lijkt).

Het namaak videospel uit 1999 van de Red Hot Chilli Pepper’s Californication muziekvideo is tot leven gebracht door een fan. Ontwikkeld en gratis uitgebracht door Miquel Camps Orteza, bevat het Californication spel zeven levels uit de muziekvideo, elk met een ander spelmechanisme, inclusief het racen, snowboarden en vliegen op de ruggen van reusachtige insecten segmenten uit de video.

GamesGames

IGN Daily Fix: Elden Ring DLC plannen onthuld?

Elden Ring fans discussiëren over de betekenis van een paar merkwaardig afgesloten delen van The Lands Between, met de conclusie dat ze gebruikt zullen worden voor PvP of Boss Rush DLC toevoegingen (hoewel dat laatste veel minder waarschijnlijk lijkt).

Het namaak videospel uit 1999 van de Red Hot Chilli Pepper’s Californication muziekvideo is tot leven gebracht door een fan. Ontwikkeld en gratis uitgebracht door Miquel Camps Orteza, bevat het Californication spel zeven levels uit de muziekvideo, elk met een ander spelmechanisme, inclusief het racen, snowboarden en vliegen op de ruggen van reusachtige insecten segmenten uit de video.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties