Itch.io bundel met meer dan 1000 games erin te koop als support voor Oekraïne.

Itch.io heeft op hun site een bundel staan met meer dan 1000 verschillende PC games erin. Alle opbrengsten gaan naar Oekraïne toe. De bundel bevat games zoals: Skatebird, Superhot, Celeste en meer. Voor 10 dollar krijg je alle games, welke samen een waarde hebben van ongeveer 6000 dollar.

Koop dan bundel hier.

GamesGames

Itch.io bundel met meer dan 1000 games erin te koop als support voor Oekraïne.

Itch.io heeft op hun site een bundel staan met meer dan 1000 verschillende PC games erin. Alle opbrengsten gaan naar Oekraïne toe. De bundel bevat games zoals: Skatebird, Superhot, Celeste en meer. Voor 10 dollar krijg je alle games, welke samen een waarde hebben van ongeveer 6000 dollar.

Koop dan bundel hier.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties