Cowabunga Dude! Turtles terug in The Cowabunga Collection

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection is een verzameling van dertien eerder uitgebrachte videospellen uit de Arcade, Nintendo Entertainment System, Super NES, Sega Genesis en de Nintendo Gameboy. Deze collectie, die immens populair en zeer invloedrijk is, biedt gamers een unieke kans om deze titels te beleven met een fantastische set nieuwe kwaliteitsfuncties.

GamesGames

Cowabunga Dude! Turtles terug in The Cowabunga Collection

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection is een verzameling van dertien eerder uitgebrachte videospellen uit de Arcade, Nintendo Entertainment System, Super NES, Sega Genesis en de Nintendo Gameboy. Deze collectie, die immens populair en zeer invloedrijk is, biedt gamers een unieke kans om deze titels te beleven met een fantastische set nieuwe kwaliteitsfuncties.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties