De laatste chapter van Green Hell: Spirits of Amazonia onthuld

Het laatste hoofdstuk van de Spirits of Amazonia-trilogie lanceert op 29 maart 2022 op de PC. Bekijk de onthullingstrailer voor het gratis laatste hoofdstuk, dat een nieuwe regio met nieuwe Tribal Legends, een nieuwe stam, vier nieuwe legendes, nieuwe wapens en meer naar de survivalgame brengt.

GamesGames

De laatste chapter van Green Hell: Spirits of Amazonia onthuld

Het laatste hoofdstuk van de Spirits of Amazonia-trilogie lanceert op 29 maart 2022 op de PC. Bekijk de onthullingstrailer voor het gratis laatste hoofdstuk, dat een nieuwe regio met nieuwe Tribal Legends, een nieuwe stam, vier nieuwe legendes, nieuwe wapens en meer naar de survivalgame brengt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties