Farming en Life Sim SunnySide aangekondigd

SunnySide is een open wereld farming JRPG met diepe sociale sim aspecten. Spelers worden uitgedaagd om de kloof tussen traditionele gebruiken en moderne invloeden te overbruggen terwijl ze harmonie vinden op het Japanse platteland. Terwijl ze nieuwe ervaringen opdoen en een bloeiende boerderij opbouwen, moeten ze ook hun relaties met de lokale bevolking tot bloei laten komen.

GamesGames

Farming en Life Sim SunnySide aangekondigd

SunnySide is een open wereld farming JRPG met diepe sociale sim aspecten. Spelers worden uitgedaagd om de kloof tussen traditionele gebruiken en moderne invloeden te overbruggen terwijl ze harmonie vinden op het Japanse platteland. Terwijl ze nieuwe ervaringen opdoen en een bloeiende boerderij opbouwen, moeten ze ook hun relaties met de lokale bevolking tot bloei laten komen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties