GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap van één maand nu beschikbaar

Vanaf vandaag hebben leden een eenvoudigere manier om de volgende generatie van cloud gaming uit te proberen – een maand per keer. GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschappen zijn nu beschikbaar in stappen van een maand, naast de bestaande zes-maanden abonnementen.

GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschappen maken van bijna elk apparaat een krachtige gaming rig. Het hoogste aanbod is in staat om te streamen met een resolutie tot 1440p en 120 frames per seconde op pc’s, native 1440p of 1600p met 120 FPS op Macs, en 4K HDR met 60 FPS op SHIELD TV.

Bekijk de volledige lijst met games die deze week klaar staan om te streamen:

 • Buccaneers! (Nieuwe release op Steam)
 • Distant Worlds 2 (Nieuwe release op Steam)
 • Ironsmith Medieval Simulator (nieuwe release op Steam)
 • Bus Driver Simulator (Steam)
 • Martha is Dead (Steam)
 • Survival Quiz CITY (Steam)

Plus, een wereld komt tot een einde in Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, de nieuwe downloadbare content die vandaag naar de game komt. Ontketen nieuwe goddelijke krachten, ga op een zoektocht door een adembenemende wereld om je zoon te redden en voltooi een legendarische Viking-saga, te streamen op de cloud.

GamesGames

GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap van één maand nu beschikbaar

Vanaf vandaag hebben leden een eenvoudigere manier om de volgende generatie van cloud gaming uit te proberen – een maand per keer. GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschappen zijn nu beschikbaar in stappen van een maand, naast de bestaande zes-maanden abonnementen.

GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschappen maken van bijna elk apparaat een krachtige gaming rig. Het hoogste aanbod is in staat om te streamen met een resolutie tot 1440p en 120 frames per seconde op pc’s, native 1440p of 1600p met 120 FPS op Macs, en 4K HDR met 60 FPS op SHIELD TV.

Bekijk de volledige lijst met games die deze week klaar staan om te streamen:

 • Buccaneers! (Nieuwe release op Steam)
 • Distant Worlds 2 (Nieuwe release op Steam)
 • Ironsmith Medieval Simulator (nieuwe release op Steam)
 • Bus Driver Simulator (Steam)
 • Martha is Dead (Steam)
 • Survival Quiz CITY (Steam)

Plus, een wereld komt tot een einde in Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, de nieuwe downloadbare content die vandaag naar de game komt. Ontketen nieuwe goddelijke krachten, ga op een zoektocht door een adembenemende wereld om je zoon te redden en voltooi een legendarische Viking-saga, te streamen op de cloud.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties