WWE 2K22 nu beschikbaar boordevol content en Hits Different

2K kondigde vandaag aan dat WWE 2K22, het nieuwste deel van de vlaggenschip WWE videogamefranchise ontwikkeld door Visual Concepts, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Met Rey Mysterio op de cover ter ere van zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar, bevat de game een grondige herziening, waaronder een vernieuwde engine en gameplay, de meest verbluffende WWE 2K-graphics tot nu toe, intuïtieve en toegankelijke besturing, meerdere nieuwe gamemodes en een meeslepende presentatie en camerastandpunten. WWE 2K22 bevat ook een gevarieerde soundtrack, samengesteld door Executive Soundtrack Producer Machine Gun Kelly, die in een toekomstig downloadbaar content pack beschikbaar zal zijn als speelbaar personage.

“De laatste twee jaar zijn vol focus en passie geweest van een ongelooflijk team bij Visual Concepts dat zich tot doel heeft gesteld een WWE-ervaring te creëren die levert waar de fans om hebben gevraagd,” aldus Greg Thomas, President bij Visual Concepts. “WWE 2K22 en al zijn prestaties zijn een direct resultaat van de energie en het harde werk van dit team om een gigantische game te bouwen met een lange en legendarische geschiedenis. Ik ben erg trots op wat we hebben bereikt met deze release, en wat het betekent voor de WWE 2K-serie.”

Game modes in overvloed


WWE 2K22 bevat de terugkeer van een aantal populaire game modes, maar ook een aantal nieuwe toevoegingen:
Showcase met Rey Mysterio: Spelers herbeleven de iconische momenten achter Mysterio’s beroemdste wedstrijden uit zijn 20-jarige WWE-carrière en daarna. Elke wedstrijd wordt omlijst door interviews met Mysterio in documentairestijl, en de nieuwe Slingshot-technologie zorgt voor een naadloze overgang van gameplay naar live-actiebeelden terwijl spelers doelstellingen voltooien om enkele van zijn meest iconische historische momenten te beleven;

MyGM: In deze nieuwe, door fans gevraagde game mode kiezen spelers een van de vijf GM’s of stellen ze hun eigen team samen, stellen ze een rooster op, beheren ze hun budgetten, tekenen ze vrije spelers, kiezen ze verschillende wedstrijdtypes, stadionlocaties, productie-elementen en nog veel meer, met als doel een rivaliserende GM te verslaan in wekelijkse kijkcijfergevechten, met als hoogtepunt WrestleMania;

MyFACTION: Een nieuwe, single-player kijk op een klassieke team-building mode waarin spelers verzamelen, beheren en upgraden van een array van WWE Superstars en Legends om hun ultieme vier-persoons facties te creëren. Managers en Side Plates verbeteren de prestaties, terwijl Logo’s, Wallpapers en Naambordjes creatief kunnen worden aangepast. Extra beloningen zijn te verdienen in elke MyFACTION-submodus, waaronder Weekly Towers en Faction Wars, waar spannende, gelimiteerde beloningen op de eerste van elke maand vernieuwd worden. Er zullen ook regelmatig nieuwe themakaartpakketten verschijnen, die spelers een legioen van huidige Superstars en geliefde Legends bieden om aan hun collecties toe te voegen;

MyRISE: Spelers stippelen hun eigen weg uit naar supersterrendom, van het nederige begin als Rookie in het WWE Performance Center tot de uitdaging om een Superstar te worden, om vereeuwigd te worden als WWE-Legende. Met unieke verhaallijnen voor de mannen- en vrouwendivisie, komen spelers een reeks WWE Superstars en Legends tegen tijdens hun reis;

Universe: Biedt spelers de mogelijkheid om hun WWE-ervaringen volledig aan te passen tot in de kleinste details. Universe bevat zowel de Classic- als de Superstar-submode, van controle over merken, premium live-evenementen, wedstrijdresultaten en rivaliteiten tot meer. In de game mode Superstar volgen spelers elke week de wedstrijden van hun gekozen Superstar, ontwikkelen ze rivaliteiten, beginnen ze een tag-team, maken ze een aangepaste wedstrijd, doen ze mee aan een kampioenschapswedstrijd en nog veel meer;

Creation Suite: De toonaangevende creation suite is terug met nieuwe cross-platform community creaties, een featured creator sectie die spelers en hun content belicht, community creaties upvoting, een Creëer een Superster wizard voor snellere creaties, en meer. Spelers kunnen zichzelf creëren of iemand totaal anders zijn met een groot aantal diepgaande opties om uit te kiezen.

GamesGames

WWE 2K22 nu beschikbaar boordevol content en Hits Different

2K kondigde vandaag aan dat WWE 2K22, het nieuwste deel van de vlaggenschip WWE videogamefranchise ontwikkeld door Visual Concepts, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Met Rey Mysterio op de cover ter ere van zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar, bevat de game een grondige herziening, waaronder een vernieuwde engine en gameplay, de meest verbluffende WWE 2K-graphics tot nu toe, intuïtieve en toegankelijke besturing, meerdere nieuwe gamemodes en een meeslepende presentatie en camerastandpunten. WWE 2K22 bevat ook een gevarieerde soundtrack, samengesteld door Executive Soundtrack Producer Machine Gun Kelly, die in een toekomstig downloadbaar content pack beschikbaar zal zijn als speelbaar personage.

“De laatste twee jaar zijn vol focus en passie geweest van een ongelooflijk team bij Visual Concepts dat zich tot doel heeft gesteld een WWE-ervaring te creëren die levert waar de fans om hebben gevraagd,” aldus Greg Thomas, President bij Visual Concepts. “WWE 2K22 en al zijn prestaties zijn een direct resultaat van de energie en het harde werk van dit team om een gigantische game te bouwen met een lange en legendarische geschiedenis. Ik ben erg trots op wat we hebben bereikt met deze release, en wat het betekent voor de WWE 2K-serie.”

Game modes in overvloed


WWE 2K22 bevat de terugkeer van een aantal populaire game modes, maar ook een aantal nieuwe toevoegingen:
Showcase met Rey Mysterio: Spelers herbeleven de iconische momenten achter Mysterio’s beroemdste wedstrijden uit zijn 20-jarige WWE-carrière en daarna. Elke wedstrijd wordt omlijst door interviews met Mysterio in documentairestijl, en de nieuwe Slingshot-technologie zorgt voor een naadloze overgang van gameplay naar live-actiebeelden terwijl spelers doelstellingen voltooien om enkele van zijn meest iconische historische momenten te beleven;

MyGM: In deze nieuwe, door fans gevraagde game mode kiezen spelers een van de vijf GM’s of stellen ze hun eigen team samen, stellen ze een rooster op, beheren ze hun budgetten, tekenen ze vrije spelers, kiezen ze verschillende wedstrijdtypes, stadionlocaties, productie-elementen en nog veel meer, met als doel een rivaliserende GM te verslaan in wekelijkse kijkcijfergevechten, met als hoogtepunt WrestleMania;

MyFACTION: Een nieuwe, single-player kijk op een klassieke team-building mode waarin spelers verzamelen, beheren en upgraden van een array van WWE Superstars en Legends om hun ultieme vier-persoons facties te creëren. Managers en Side Plates verbeteren de prestaties, terwijl Logo’s, Wallpapers en Naambordjes creatief kunnen worden aangepast. Extra beloningen zijn te verdienen in elke MyFACTION-submodus, waaronder Weekly Towers en Faction Wars, waar spannende, gelimiteerde beloningen op de eerste van elke maand vernieuwd worden. Er zullen ook regelmatig nieuwe themakaartpakketten verschijnen, die spelers een legioen van huidige Superstars en geliefde Legends bieden om aan hun collecties toe te voegen;

MyRISE: Spelers stippelen hun eigen weg uit naar supersterrendom, van het nederige begin als Rookie in het WWE Performance Center tot de uitdaging om een Superstar te worden, om vereeuwigd te worden als WWE-Legende. Met unieke verhaallijnen voor de mannen- en vrouwendivisie, komen spelers een reeks WWE Superstars en Legends tegen tijdens hun reis;

Universe: Biedt spelers de mogelijkheid om hun WWE-ervaringen volledig aan te passen tot in de kleinste details. Universe bevat zowel de Classic- als de Superstar-submode, van controle over merken, premium live-evenementen, wedstrijdresultaten en rivaliteiten tot meer. In de game mode Superstar volgen spelers elke week de wedstrijden van hun gekozen Superstar, ontwikkelen ze rivaliteiten, beginnen ze een tag-team, maken ze een aangepaste wedstrijd, doen ze mee aan een kampioenschapswedstrijd en nog veel meer;

Creation Suite: De toonaangevende creation suite is terug met nieuwe cross-platform community creaties, een featured creator sectie die spelers en hun content belicht, community creaties upvoting, een Creëer een Superster wizard voor snellere creaties, en meer. Spelers kunnen zichzelf creëren of iemand totaal anders zijn met een groot aantal diepgaande opties om uit te kiezen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties