IGN Review: WWE 2K22

WWE 2K22 is een enorme sprong voorwaarts vergeleken met 2K20. De actie is sneller, meer geschikt voor pick-up-and-play, het rooster van meer dan 160 worstelaars heeft er nog nooit zo goed uitgezien en de toevoeging van het speltype MyGM maakt het aanbod van speltypen voor zowat elk type worstelfan compleet.

Beoordeeld door Mitchell Saltzman van IGN op PlayStation 5. Ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox en PC.

GamesGames

IGN Review: WWE 2K22

WWE 2K22 is een enorme sprong voorwaarts vergeleken met 2K20. De actie is sneller, meer geschikt voor pick-up-and-play, het rooster van meer dan 160 worstelaars heeft er nog nooit zo goed uitgezien en de toevoeging van het speltype MyGM maakt het aanbod van speltypen voor zowat elk type worstelfan compleet.

Beoordeeld door Mitchell Saltzman van IGN op PlayStation 5. Ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox en PC.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties