Laatste trailer van Sonic the Hedgehog 2

Nadat Sonic zich in Green Hills heeft gevestigd, wil hij bewijzen dat hij een echte held is. Zijn test komt als Dr. Robotnik terugkeert, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om beschavingen te vernietigen. Sonic vormt een team met zijn eigen sidekick, Tails, en samen beginnen ze aan een reis over de hele wereld om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt.

GamesGames

Laatste trailer van Sonic the Hedgehog 2

Nadat Sonic zich in Green Hills heeft gevestigd, wil hij bewijzen dat hij een echte held is. Zijn test komt als Dr. Robotnik terugkeert, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om beschavingen te vernietigen. Sonic vormt een team met zijn eigen sidekick, Tails, en samen beginnen ze aan een reis over de hele wereld om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties