Sony toont donderdag meer beelden van Hogwarts Legacy

Aankomende donderdag 22:00 toont Sony meer beelden van de aankomende game in het Harry Potter universum. De geruchten eerder waren dat er wat problemen waren met deze game, maar schijnbaar is daar niets van waar aangezien Sony nu nieuwe beelden gaat tonen. Kans is ook dat de game toch nog uitgesteld zal gaan worden. We gaan het donderdagavond zien.

GamesGames

Sony toont donderdag meer beelden van Hogwarts Legacy

Aankomende donderdag 22:00 toont Sony meer beelden van de aankomende game in het Harry Potter universum. De geruchten eerder waren dat er wat problemen waren met deze game, maar schijnbaar is daar niets van waar aangezien Sony nu nieuwe beelden gaat tonen. Kans is ook dat de game toch nog uitgesteld zal gaan worden. We gaan het donderdagavond zien.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties