GameSpot News: Zal PlayStation Borderlands 3 Cross-Play toestaan?

Tiny Tina’s Wonderlands krijgt cross-play bij lancering, Hogwarts Legacy State of Play is aangekondigd voor 17 maart en Halo Infinite crash bug is verholpen op PC in nieuwe update

Gearbox’s Randy Pitchford heeft bevestigd dat de aankomende Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands cross-play ondersteuning zal hebben voor alle platformen bij de lancering. Cross-play ondersteuning voor alle platformen in Borderlands 3 komt er mogelijk ook snel aan, want Pitchford zegt dat hij dat als “onvermijdelijk” ziet nu cross-play ook naar Tiny Tina’s Wonderlands komt. Borderlands 3 ondersteunt momenteel cross-play tussen Xbox en PC, maar niet PlayStation.

Sony heeft een nieuwe State of Play livestream aangekondigd die zich zal richten op Hogwarts Legacy. De livestream staat gepland voor donderdag 17 maart om 2pm PT/5pm ET. Het geheel zal ongeveer 20 minuten duren en zal meer dan 14 minuten aan Hogwarts Legacy gameplay bevatten, opgenomen op PS5.

Een nieuwe patch is nu uit voor Halo Infinite dat een aantal kleine maar belangrijke veranderingen voor de PC-editie van de sci-fi shooter maakt. De 14 maart update voor Halo Infinite verbetert specifiek de stabiliteit in de PC-versie door het oplossen van een “veel voorkomende crash.”

GamesGames

GameSpot News: Zal PlayStation Borderlands 3 Cross-Play toestaan?

Tiny Tina’s Wonderlands krijgt cross-play bij lancering, Hogwarts Legacy State of Play is aangekondigd voor 17 maart en Halo Infinite crash bug is verholpen op PC in nieuwe update

Gearbox’s Randy Pitchford heeft bevestigd dat de aankomende Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands cross-play ondersteuning zal hebben voor alle platformen bij de lancering. Cross-play ondersteuning voor alle platformen in Borderlands 3 komt er mogelijk ook snel aan, want Pitchford zegt dat hij dat als “onvermijdelijk” ziet nu cross-play ook naar Tiny Tina’s Wonderlands komt. Borderlands 3 ondersteunt momenteel cross-play tussen Xbox en PC, maar niet PlayStation.

Sony heeft een nieuwe State of Play livestream aangekondigd die zich zal richten op Hogwarts Legacy. De livestream staat gepland voor donderdag 17 maart om 2pm PT/5pm ET. Het geheel zal ongeveer 20 minuten duren en zal meer dan 14 minuten aan Hogwarts Legacy gameplay bevatten, opgenomen op PS5.

Een nieuwe patch is nu uit voor Halo Infinite dat een aantal kleine maar belangrijke veranderingen voor de PC-editie van de sci-fi shooter maakt. De 14 maart update voor Halo Infinite verbetert specifiek de stabiliteit in de PC-versie door het oplossen van een “veel voorkomende crash.”

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties