Gezellig op de bank een party game doen in RiffTrax

Bekijk de trailer voor RiffTrax: The Game om meer te weten te komen over deze multiplayer partygame van de makers van de partygame What the Dub?! en het team achter Mystery Science Theater 3000. RiffTrax lanceert op 5 mei 2022 op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 (forward compatible met PlayStation 5 en Xbox Series X/S), en Steam (PC/Mac).

In RiffTrax: The Game strijden spelers om slechte films grappig te maken. Het spel bevat meer dan 250 filmclips, nieuwe spelmodi, Twitch-integratie en meer.

GamesGames

Gezellig op de bank een party game doen in RiffTrax

Bekijk de trailer voor RiffTrax: The Game om meer te weten te komen over deze multiplayer partygame van de makers van de partygame What the Dub?! en het team achter Mystery Science Theater 3000. RiffTrax lanceert op 5 mei 2022 op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 (forward compatible met PlayStation 5 en Xbox Series X/S), en Steam (PC/Mac).

In RiffTrax: The Game strijden spelers om slechte films grappig te maken. Het spel bevat meer dan 250 filmclips, nieuwe spelmodi, Twitch-integratie en meer.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties