Goed of slecht jij bepaalt het lot in Black Geyser

Black Geyser lanceert op 17 maart 2022 op de PC. Bekijk de nieuwste trailer voor een blik op de gameplay, een blik op de wereld, en meer van de aankomende CRPG.

Black Geyser bevat 13 klasse types, een Greed mechanic dat invloed heeft op de mensen om je heen, en meer. In Black Geyser moeten spelers personages met unieke persoonlijkheden rekruteren, hun groep samenstellen en hun uitrusting bepalen voordat ze een land verkennen dat wordt geteisterd door een burgeroorlog en een mysterieuze vloek. Je keuzes, goed of slecht, zullen beslissen over het lot van het Koninkrijk Isilmerald.

GamesGames

Goed of slecht jij bepaalt het lot in Black Geyser

Black Geyser lanceert op 17 maart 2022 op de PC. Bekijk de nieuwste trailer voor een blik op de gameplay, een blik op de wereld, en meer van de aankomende CRPG.

Black Geyser bevat 13 klasse types, een Greed mechanic dat invloed heeft op de mensen om je heen, en meer. In Black Geyser moeten spelers personages met unieke persoonlijkheden rekruteren, hun groep samenstellen en hun uitrusting bepalen voordat ze een land verkennen dat wordt geteisterd door een burgeroorlog en een mysterieuze vloek. Je keuzes, goed of slecht, zullen beslissen over het lot van het Koninkrijk Isilmerald.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties