Nieuwe update voor Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl

The Pokémon Company heeft vandaag een nieuwe update van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl aangekondigd. Door het spelen van Pokémon Legends: Arceus kunnen spelers Arceus ontmoeten en vriendschap sluiten met Darkrai in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

  • Ontmoeting met Arceus: Om Arceus in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl tegen te komen, moeten spelers hun spel bijwerken naar versie 1.3.0,* een SAVE-bestand van Pokémon Legends: Arceus op hun Nintendo Switch-systeem hebben en alle hoofdmissies voltooid hebben. Nadat ze de Hall of Fame betreden hebben en de National Pokédex bemachtigd hebben, kunnen ze in Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl het item Azure Flute verkrijgen. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kunnen spelers naar de ingang van de Spear Pillar gaan. Daar zal de Mythical Pokémon Arceus zich dan vertonen.
     
  • Vriendschap sluiten met Darkrai: ​ Het item Member Card wordt cadeau gegeven van 08:24 uur CET op vrijdag 1 april tot 22:28 uur CET op zaterdag 30 april 2022. Nadat spelers het item verkregen hebben door via de functie ‘Mystery Gift’ de optie Get via Internet te selecteren en aan bepaalde voorwaarden te voldoen zoals het betreden van de Hall of Fame, het bemachtigen van de National Pokédex en het voltooien van het in-game event voor Cresselia, kunnen ze naar Newmoon Island gaan en daar op zoek gaan naar de Mythical Pokémon Darkrai.​

De nieuwe update is vanaf woensdag 16 maart beschikbaar. 

GamesGames

Nieuwe update voor Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl

The Pokémon Company heeft vandaag een nieuwe update van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl aangekondigd. Door het spelen van Pokémon Legends: Arceus kunnen spelers Arceus ontmoeten en vriendschap sluiten met Darkrai in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

  • Ontmoeting met Arceus: Om Arceus in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl tegen te komen, moeten spelers hun spel bijwerken naar versie 1.3.0,* een SAVE-bestand van Pokémon Legends: Arceus op hun Nintendo Switch-systeem hebben en alle hoofdmissies voltooid hebben. Nadat ze de Hall of Fame betreden hebben en de National Pokédex bemachtigd hebben, kunnen ze in Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl het item Azure Flute verkrijgen. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kunnen spelers naar de ingang van de Spear Pillar gaan. Daar zal de Mythical Pokémon Arceus zich dan vertonen.
     
  • Vriendschap sluiten met Darkrai: ​ Het item Member Card wordt cadeau gegeven van 08:24 uur CET op vrijdag 1 april tot 22:28 uur CET op zaterdag 30 april 2022. Nadat spelers het item verkregen hebben door via de functie ‘Mystery Gift’ de optie Get via Internet te selecteren en aan bepaalde voorwaarden te voldoen zoals het betreden van de Hall of Fame, het bemachtigen van de National Pokédex en het voltooien van het in-game event voor Cresselia, kunnen ze naar Newmoon Island gaan en daar op zoek gaan naar de Mythical Pokémon Darkrai.​

De nieuwe update is vanaf woensdag 16 maart beschikbaar. 

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties