Wordt een Amerikaanse legende in The Crew 2 update

Bekijk de trailer voor de eerste aflevering van The Crew 2’s Season 5, American Legends. De nieuwste update voor de open-wereld motorsportgame arriveert op 16 maart 2022. Seizoen 5 zal nieuwe verhalen, een nieuwe motorpass, en nieuwe Live Summits bevatten.

In de eerste aflevering van Season 5: American Legends zullen spelers de Archives kunnen betreden, een plek waar ze souvenirs, dagboeken en voorwerpen van personages uit het verleden zullen vinden. Al deze voorwerpen zijn aanwijzingen die spelers kunnen leiden naar begraven schatten over de hele VS.

GamesGames

Wordt een Amerikaanse legende in The Crew 2 update

Bekijk de trailer voor de eerste aflevering van The Crew 2’s Season 5, American Legends. De nieuwste update voor de open-wereld motorsportgame arriveert op 16 maart 2022. Seizoen 5 zal nieuwe verhalen, een nieuwe motorpass, en nieuwe Live Summits bevatten.

In de eerste aflevering van Season 5: American Legends zullen spelers de Archives kunnen betreden, een plek waar ze souvenirs, dagboeken en voorwerpen van personages uit het verleden zullen vinden. Al deze voorwerpen zijn aanwijzingen die spelers kunnen leiden naar begraven schatten over de hele VS.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties