Japanse fighter Phantom Breaker: Omnia nu uit op Xbox

Phantom Breaker: Omnia is een snelle 2-D anime vechtgame met 20 unieke personages die het tegen elkaar opnemen om hun grootste wensen in vervulling te laten gaan. De mogelijkheid om te kiezen tussen 3 vechtstijlen zal doorgewinterde gamers aanspreken, terwijl het spel toegankelijk blijft voor nieuwkomers. Het spel bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise uit Steins;Gate en Rimi Sakihata uit Chaos;Head, en twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia.

Een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’ verscheen in Tokyo – de hoofdstad van Japan – en manipuleerde kwetsbare adolescenten om met elkaar te vechten, door hen mystieke wapens met grote kracht te geven, bekend als ‘Fu-mension Artifacts’. In ruil daarvoor beloofde hij hun wens in vervulling te laten gaan als ze zouden overleven.

Zonder dat de strijders het wisten, veroorzaakten de hevige gevechten tussen de Fu-mension artefacten vervormingen in de ruimtetijd, waardoor de grenzen tussen parallelle universa in gevaar kwamen. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken, waardoor de vernietigende krachten van Phantom vrijkwamen.

GamesGames

Japanse fighter Phantom Breaker: Omnia nu uit op Xbox

Phantom Breaker: Omnia is een snelle 2-D anime vechtgame met 20 unieke personages die het tegen elkaar opnemen om hun grootste wensen in vervulling te laten gaan. De mogelijkheid om te kiezen tussen 3 vechtstijlen zal doorgewinterde gamers aanspreken, terwijl het spel toegankelijk blijft voor nieuwkomers. Het spel bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise uit Steins;Gate en Rimi Sakihata uit Chaos;Head, en twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia.

Een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’ verscheen in Tokyo – de hoofdstad van Japan – en manipuleerde kwetsbare adolescenten om met elkaar te vechten, door hen mystieke wapens met grote kracht te geven, bekend als ‘Fu-mension Artifacts’. In ruil daarvoor beloofde hij hun wens in vervulling te laten gaan als ze zouden overleven.

Zonder dat de strijders het wisten, veroorzaakten de hevige gevechten tussen de Fu-mension artefacten vervormingen in de ruimtetijd, waardoor de grenzen tussen parallelle universa in gevaar kwamen. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken, waardoor de vernietigende krachten van Phantom vrijkwamen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties