Maak van de wereld een betere en schonere plek in No Place Like Home

Awaken Realms, een tabletop-uitgever die zijn Steam-debuut maakt met ontwikkelaar Chicken Launcher, kondigt met trots aan dat de post-apocalyptische farming sim No Place Like Home de early access verlaat en vandaag, 17 maart 2022, officieel lanceert op Steam.

De aarde is verlaten in de jacht naar een nieuw leven op Mars. Maar niet door iedereen. No Place Like Home geeft spelers de taak om de planeet terug te brengen van de ondergang die de mensheid heeft veroorzaakt door bergen afval. Door te recyclen, op te ruimen, te knutselen en te koken smeden spelers een mooiere, duurzamere toekomst voor de aarde, waarbij ze niet vergeten dat er geen betere plek is dan thuis

GamesGames

Maak van de wereld een betere en schonere plek in No Place Like Home

Awaken Realms, een tabletop-uitgever die zijn Steam-debuut maakt met ontwikkelaar Chicken Launcher, kondigt met trots aan dat de post-apocalyptische farming sim No Place Like Home de early access verlaat en vandaag, 17 maart 2022, officieel lanceert op Steam.

De aarde is verlaten in de jacht naar een nieuw leven op Mars. Maar niet door iedereen. No Place Like Home geeft spelers de taak om de planeet terug te brengen van de ondergang die de mensheid heeft veroorzaakt door bergen afval. Door te recyclen, op te ruimen, te knutselen en te koken smeden spelers een mooiere, duurzamere toekomst voor de aarde, waarbij ze niet vergeten dat er geen betere plek is dan thuis

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties