Next-Gen Console Watch: PS5, Xbox Series First-Party Exclusives: Wat is de volgende voor elke console?

Welkom terug bij Next-Gen Console Watch, de IGN show waarin al het nieuws en geruchten over de PlayStation 5 en Xbox Series worden gevolgd. Seth Macy word bijgestaan door Ryan McCaffrey, gastheer van IGN’s Xbox-podcast, Podcast Unlocked, en Jonathon Dornbush, gastheer van IGN’s PlayStation-podcast, Podcast Beyond. Vandaag bespreken ze de aankomende exclusives van zowel Xbox als PlayStation!

GamesGames

Next-Gen Console Watch: PS5, Xbox Series First-Party Exclusives: Wat is de volgende voor elke console?

Welkom terug bij Next-Gen Console Watch, de IGN show waarin al het nieuws en geruchten over de PlayStation 5 en Xbox Series worden gevolgd. Seth Macy word bijgestaan door Ryan McCaffrey, gastheer van IGN’s Xbox-podcast, Podcast Unlocked, en Jonathon Dornbush, gastheer van IGN’s PlayStation-podcast, Podcast Beyond. Vandaag bespreken ze de aankomende exclusives van zowel Xbox als PlayStation!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties