Gameplay beelden van Vampire: The Masquerade Swansong

Krijg een gameplay overzicht van Vampire: The Masquerade – Swansong, de aankomende verhaal-gebaseerde RPG die je stealth, overtuigingskracht, onderzoek en goede oude brute kracht zal laten gebruiken om het mysterie op te lossen van wie de Boston vampier gemeenschap aanvalt. Swansong komt op 19 mei uit voor PC (via de Epic Games Store), Xbox-platforms en PlayStation-platforms.

GamesGames

Gameplay beelden van Vampire: The Masquerade Swansong

Krijg een gameplay overzicht van Vampire: The Masquerade – Swansong, de aankomende verhaal-gebaseerde RPG die je stealth, overtuigingskracht, onderzoek en goede oude brute kracht zal laten gebruiken om het mysterie op te lossen van wie de Boston vampier gemeenschap aanvalt. Swansong komt op 19 mei uit voor PC (via de Epic Games Store), Xbox-platforms en PlayStation-platforms.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties